
- Alle recepten
- Desserts
- Vorige pagina
- Chocolate Hazelnut Mousse
1. Voeg aan je Beast de kokosroom, cashewnotenmelk, dadels, vanillepasta, hazelnootboter, cacaopoeder en zeezout toe. Mix tot een glad mengsel en zet apart.
2. Smelt de kokosmelk en pure chocolade in een kom. Roer tot alles goed gemengd is.
3. Giet het hazelnoot-chocolademengsel in een pot en garneer met gesmolten chocolade, geroosterde hazelnoten en zeezoutvlokken. Laat minstens 3 uur afkoelen en geniet ervan!
Chocolate Hazelnut Mousse
Hazelnoot• Cacao

Ervaar de ultieme verwennerij met onze chocolade-hazelnootmousse – een luxueuze mix van rijke smaken en romige texturen die elk moment verrijken. Elke lepel biedt een fluweelzachte sensatie, verrijkt met de diepe, heerlijke tonen van pure chocolade en de onweerstaanbare crunch van geroosterde hazelnoten. Perfect om indruk te maken op gasten of jezelf te trakteren op een moment van pure luxe: onze chocolade-hazelnootmousse is een ode aan verwennerij en genot. Neem je smaakpapillen mee op een reis naar gelukzaligheid en geniet van het pure genot van elke heerlijke hap.
Laat het Beest je helpen bij het creëren van deze heerlijke dessertmix!

Ervaar de ultieme verwennerij met onze chocolade-hazelnootmousse – een luxueuze mix van rijke smaken en romige texturen die elk moment verrijken. Elke lepel biedt een fluweelzachte sensatie, verrijkt met de diepe, heerlijke tonen van pure chocolade en de onweerstaanbare crunch van geroosterde hazelnoten. Perfect om indruk te maken op gasten of jezelf te trakteren op een moment van pure luxe: onze chocolade-hazelnootmousse is een ode aan verwennerij en genot. Neem je smaakpapillen mee op een reis naar gelukzaligheid en geniet van het pure genot van elke heerlijke hap.
Laat het Beest je helpen bij het creëren van deze heerlijke dessertmix!
coconut cream
cashew milk
dates
vanilla paste
chocolate hazelnut butter
cocoa powder
sea salt
coconut milk
dark chocolate
toasted hazelnut
sea salt
1. Voeg aan je Beast de kokosroom, cashewnotenmelk, dadels, vanillepasta, hazelnootboter, cacaopoeder en zeezout toe. Mix tot een glad mengsel en zet apart.
2. Smelt de kokosmelk en pure chocolade in een kom. Roer tot alles goed gemengd is.
3. Giet het hazelnoot-chocolademengsel in een pot en garneer met gesmolten chocolade, geroosterde hazelnoten en zeezoutvlokken. Laat minstens 3 uur afkoelen en geniet ervan!