Gastheer worden is nu nog makkelijker met deze levendige en romige pindasaus met kerrie, moeiteloos gemixt in de Beast Mega. Deze dip combineert zachte pindakaas, rijke kokosmelk en een krachtige rode currypasta en zit boordevol hartige, nootachtige en licht pittige smaken die zeker indruk zullen maken. Een vleugje honing voegt zoetheid toe, terwijl chilipeperpasta en vissaus voor diepte en precies de juiste hoeveelheid pit zorgen.
Dit recept, klaar in slechts 10 minuten, is gemakkelijk te mixen en perfect voor een feestje. Garneer met gemalen pinda's en sesamzaadjes en serveer met kipspiesjes, geroosterde zoete aardappelpartjes of verse groenten voor een spectaculair voorgerecht. Met de Beast Mega is het bereiden van dit soort gerechten, die in de smaak vallen bij iedereen, even eenvoudig als overheerlijk!
Beschrijving
Gastheer worden is nu nog makkelijker met deze levendige en romige pindasaus met kerrie, moeiteloos gemixt in de Beast Mega. Deze dip combineert zachte pindakaas, rijke kokosmelk en een krachtige rode currypasta en zit boordevol hartige, nootachtige en licht pittige smaken die zeker indruk zullen maken. Een vleugje honing voegt zoetheid toe, terwijl chilipeperpasta en vissaus voor diepte en precies de juiste hoeveelheid pit zorgen.
Dit recept, klaar in slechts 10 minuten, is gemakkelijk te mixen en perfect voor een feestje. Garneer met gemalen pinda's en sesamzaadjes en serveer met kipspiesjes, geroosterde zoete aardappelpartjes of verse groenten voor een spectaculair voorgerecht. Met de Beast Mega is het bereiden van dit soort gerechten, die in de smaak vallen bij iedereen, even eenvoudig als overheerlijk!
Ingrediënten
Coconut milk
3/4 kopje
Peanut butter
1/2 kopje
fish sauce
1 theelepel
chili paste
1 theelepel
garlic
3 kruidnagels
honey
1 eetlepel
red curry paste
2 eetlepels
avocado oil
1 eetlepel
sea salt
naar smaak
pepper
naar smaak
Instructies
1. Voeg alle ingrediënten toe aan je Beast en mix tot een glad en romig mengsel.
2. Garneer met gemalen pinda's en sesamzaadjes en serveer met kipspiesjes, geroosterde zoete aardappelpartjes en verse groenten.