
- Alle recepten
- Dressings + Sauzen
- Vorige pagina
- Cauliflower Alfredo Sauce
1. Snijd de bloemkool in kleine stukjes en kook deze ongeveer 15 minuten, of tot hij gaar is.
2. Terwijl de bloemkool kookt, fruit je de uien 2-3 minuten. Voeg vervolgens de knoflook toe en fruit tot deze geurig is (ongeveer 30 seconden).
3. Giet de bloemkool af zodra deze gaar is en laat hem volledig afkoelen.
4. Voeg de afgekoelde bloemkool, melk, kruiden, knoflook, sjalot en Parmezaanse kaas toe aan je Beast en mix tot een glad mengsel.
5. Doe de bloemkool Alfredo saus in een pan op middelhoog vuur en kook tot deze warm is. Voeg, zodra de saus warm is, de gekookte pasta, boter en wat achtergehouden pastawater toe en meng tot alles goed gemengd is.
6. Garneer met Parmezaanse kaas, peterselie en je favoriete eiwitbron. Serveer en geniet!
Cauliflower Alfredo Sauce
Bloemkool • Parmezaanse kaas • Melk

Geniet van een heerlijke twist op de klassieke Alfredo met deze romige bloemkoolsaus. Deze saus, fluweelzacht gemixt, combineert malse bloemkool, amandelmelk, Parmezaanse kaas en aromatische knoflook en sjalotten voor een rijk en smaakvol gerecht. Meng hem met je favoriete pasta en een scheutje achtergehouden pastawater voor een perfecte, zijdezachte finish. De Beast Mega maakt het mixen van deze saus moeiteloos, waardoor een gerecht ontstaat dat perfect is voor gezellige diners doordeweeks of voor het ontvangen van gasten. Maak af met een snufje peterselie en extra Parmezaanse kaas voor de ultieme touch!

Geniet van een heerlijke twist op de klassieke Alfredo met deze romige bloemkoolsaus. Deze saus, fluweelzacht gemixt, combineert malse bloemkool, amandelmelk, Parmezaanse kaas en aromatische knoflook en sjalotten voor een rijk en smaakvol gerecht. Meng hem met je favoriete pasta en een scheutje achtergehouden pastawater voor een perfecte, zijdezachte finish. De Beast Mega maakt het mixen van deze saus moeiteloos, waardoor een gerecht ontstaat dat perfect is voor gezellige diners doordeweeks of voor het ontvangen van gasten. Maak af met een snufje peterselie en extra Parmezaanse kaas voor de ultieme touch!
cauliflower
milk of choice
onion
freshly grated parmesan cheese
garlic cloves
shallot
pasta of choice
salt
black pepper
Italian seasoning
butter
parsley
pasta water
1. Snijd de bloemkool in kleine stukjes en kook deze ongeveer 15 minuten, of tot hij gaar is.
2. Terwijl de bloemkool kookt, fruit je de uien 2-3 minuten. Voeg vervolgens de knoflook toe en fruit tot deze geurig is (ongeveer 30 seconden).
3. Giet de bloemkool af zodra deze gaar is en laat hem volledig afkoelen.
4. Voeg de afgekoelde bloemkool, melk, kruiden, knoflook, sjalot en Parmezaanse kaas toe aan je Beast en mix tot een glad mengsel.
5. Doe de bloemkool Alfredo saus in een pan op middelhoog vuur en kook tot deze warm is. Voeg, zodra de saus warm is, de gekookte pasta, boter en wat achtergehouden pastawater toe en meng tot alles goed gemengd is.
6. Garneer met Parmezaanse kaas, peterselie en je favoriete eiwitbron. Serveer en geniet!