
- Alle recepten
- Dressings + Sauzen
- Vorige pagina
- Spaghetti Verde
1. Begin met het roosteren van de poblano-pepers in een koekenpan op hoog vuur. Zorg ervoor dat je ze omdraait, zodat elke kant mooi geroosterd is. Haal ze vervolgens uit de pan en doe ze 5-8 minuten in een plastic zak. Zo kunnen ze zweet.
2. Kook ondertussen de pasta in kokend water. Tip: voeg eventueel een beetje olie en een laurierblaadje toe.
3. Zodra de pasta gaar is, haal je hem uit de pan, bewaar je een beetje pastawater en zet je hem apart.
4. Verwijder de schil en zaadjes van de poblano-pepers en voeg ze toe aan je Beast, samen met de knoflook, ui, koriander, zout, bouillon en bouillonblokje. Mix tot een gladde massa.
5. Voeg een beetje boter toe aan de pan. Voeg, zodra de boter gesmolten is, de gemixte saus toe en giet vervolgens het pastawater in de blender om alle overtollige saus eruit te krijgen en giet het in de pan.
6. Voeg de kaas toe zodra de saus begint te sudderen. Zodra de kaas volledig gesmolten is, voeg je de spaghetti toe en meng je alles goed door elkaar.
7. Serveer en geniet!
Spaghetti Verde
Poblano pepers • Cashewnoten • Knoflook

Geef je pasta-avonden de levendige smaken van Spaghetti Verde. Dit gerecht combineert de rokerige hitte van poblano pepers met de romige rijkdom van cashewnoten voor een unieke, heerlijke saus. Verrijkt met verse koriander en aromatische knoflook, voegt deze groene saus een vleugje frisheid en diepte toe aan elke hap. Perfect voor een plantaardig dieet, het is zowel bevredigend als voedzaam en biedt een heerlijke manier om te genieten van je favoriete comfort food met een gezonde twist. Of je het nu met plantaardige kaas tovert of zo eet, Spaghetti Verde is een culinair avontuur dat je maaltijd naar een nieuw niveau van smaak en voedingswaarde tilt.
Waarom genoegen nemen met gewone pasta als je je kunt overgeven aan iets buitengewoons?

Geef je pasta-avonden de levendige smaken van Spaghetti Verde. Dit gerecht combineert de rokerige hitte van poblano pepers met de romige rijkdom van cashewnoten voor een unieke, heerlijke saus. Verrijkt met verse koriander en aromatische knoflook, voegt deze groene saus een vleugje frisheid en diepte toe aan elke hap. Perfect voor een plantaardig dieet, het is zowel bevredigend als voedzaam en biedt een heerlijke manier om te genieten van je favoriete comfort food met een gezonde twist. Of je het nu met plantaardige kaas tovert of zo eet, Spaghetti Verde is een culinair avontuur dat je maaltijd naar een nieuw niveau van smaak en voedingswaarde tilt.
Waarom genoegen nemen met gewone pasta als je je kunt overgeven aan iets buitengewoons?
spaghetti
poblano pepers
cashewnoten
knoflookteentjes
witte ui
verse koriander
zout
groentebouillon
groentebouillon
plantaardige boter
plantaardige kaas (optioneel)
1. Begin met het roosteren van de poblano-pepers in een koekenpan op hoog vuur. Zorg ervoor dat je ze omdraait, zodat elke kant mooi geroosterd is. Haal ze vervolgens uit de pan en doe ze 5-8 minuten in een plastic zak. Zo kunnen ze zweet.
2. Kook ondertussen de pasta in kokend water. Tip: voeg eventueel een beetje olie en een laurierblaadje toe.
3. Zodra de pasta gaar is, haal je hem uit de pan, bewaar je een beetje pastawater en zet je hem apart.
4. Verwijder de schil en zaadjes van de poblano-pepers en voeg ze toe aan je Beast, samen met de knoflook, ui, koriander, zout, bouillon en bouillonblokje. Mix tot een gladde massa.
5. Voeg een beetje boter toe aan de pan. Voeg, zodra de boter gesmolten is, de gemixte saus toe en giet vervolgens het pastawater in de blender om alle overtollige saus eruit te krijgen en giet het in de pan.
6. Voeg de kaas toe zodra de saus begint te sudderen. Zodra de kaas volledig gesmolten is, voeg je de spaghetti toe en meng je alles goed door elkaar.
7. Serveer en geniet!