
- Alle recepten
- Soepen
- Vorige pagina
- Cucumber Avocado Gazpacho

1. Begin by coarsely chopping the English cucumber, jalapeno, shallot, and garlic. Set aside a 2” piece of cucumber and ¼ of the jalapeno for garnish.
2. Transfer the cucumber, jalapeno, shallot, and garlic, along with the avocado, basil, lemon juice, apple cider vinegar, olive oil, salt, and black pepper into the Beast Blender. Next, add 1 & 1/4 cup of the water to begin.
3. Blend until a smooth consistency is reached. Adjust for seasoning and consistency. Add 1/4 cup of additional water for a thinner consistency. Place into the fridge to cool for 1-2 hours before serving.
4. Toast the sliced almonds on a dry skillet for 4-5 minutes on low heat or until golden brown and fragrant. Set aside.
5. Thinly julienne the radish and finely dice the extra cucumber and jalapeño. Set aside.
6. To serve, pour the gazpacho into bowls, followed by a drizzle of olive oil, fresh cracked pepper, toasted almonds, and the diced vegetables. Garnish with a few sprigs of basil.
Cucumber Avocado Gazpacho
Avocado • Komkommer • Jalapeño


Zin in een lichte lunch? Probeer onze komkommer-avocado gazpacho, dé lunch waar je steeds weer naar verlangt.
Deze snelle en makkelijke gazpacho barst van de smaak en romigheid en is perfect voor een lichte lunch of als voorgerecht. Hij is in een paar minuten klaar in de Beast Blender, dus perfect voor wie weinig tijd heeft.
Laat ons weten hoe je hem serveert door @beasthealth_nlbe!
Voedingsfeiten
Porties: 4
Calorieën: 222 kcal per portie
Voedingsstoffen voor de immuniteit: Vitamine B6, vitamine C, vitamine E, vitamine K, koper, foliumzuur, magnesium, kalium, zink

Zin in een lichte lunch? Probeer onze komkommer-avocado gazpacho, dé lunch waar je steeds weer naar verlangt.
Deze snelle en makkelijke gazpacho barst van de smaak en romigheid en is perfect voor een lichte lunch of als voorgerecht. Hij is in een paar minuten klaar in de Beast Blender, dus perfect voor wie weinig tijd heeft.
Laat ons weten hoe je hem serveert door @beasthealth_nlbe!
Voedingsfeiten
Porties: 4
Calorieën: 222 kcal per portie
Voedingsstoffen voor de immuniteit: Vitamine B6, vitamine C, vitamine E, vitamine K, koper, foliumzuur, magnesium, kalium, zink
water
apple cider vinegar
extra virgin olive oil
cucumber
avocado
jalapeño
shallot
basil
garlic
lemon juice
sea salt
fresh cracked pepper
toasted sliced almonds
radish
1. Begin by coarsely chopping the English cucumber, jalapeno, shallot, and garlic. Set aside a 2” piece of cucumber and ¼ of the jalapeno for garnish.
2. Transfer the cucumber, jalapeno, shallot, and garlic, along with the avocado, basil, lemon juice, apple cider vinegar, olive oil, salt, and black pepper into the Beast Blender. Next, add 1 & 1/4 cup of the water to begin.
3. Blend until a smooth consistency is reached. Adjust for seasoning and consistency. Add 1/4 cup of additional water for a thinner consistency. Place into the fridge to cool for 1-2 hours before serving.
4. Toast the sliced almonds on a dry skillet for 4-5 minutes on low heat or until golden brown and fragrant. Set aside.
5. Thinly julienne the radish and finely dice the extra cucumber and jalapeño. Set aside.
6. To serve, pour the gazpacho into bowls, followed by a drizzle of olive oil, fresh cracked pepper, toasted almonds, and the diced vegetables. Garnish with a few sprigs of basil.