
- Alle recepten
- Soepen
- Vorige pagina
- Tomato Soup
1. Preheat oven to 400.
2. Line a baking sheet with parchment paper and add your tomatoes, garlic, onions, basil stems, rosemary sprigs balsamic vinegar, evoo, salt, and pepper.
3. Bake in the oven for 40 minutes or until nice and roasted.
4. Once the veggies have roasted let them completely cool before blending them.
5. Once the veggies are cooled add them to your Beast with basil, better than bouillon Italian herb seasoning, broth, salt, and pepper, and blend.
6. Pour the soup in a pot on medium heat and add heavy whipping cream and parmesan cheese and cooked until warmed through.
7. Pour soup in a bowl and top with a drizzle of some heavy cream and a fresh basil leaf. Serve with a grilled cheese and enjoy
Tomato Soup
Tomaten • Ui • Basilicum

Deze troostende tomaten-basilicumsoep heeft alles wat je zo lekker vindt aan een zelfgemaakte klassieker: rijk, fluweelzacht en boordevol geroosterde smaken. Met de perfect uitgebalanceerde kruidenmix, romige textuur en een vleugje hartige zoetheid is het een gezellige kom warmte die ideaal is voor elk seizoen. Mix dit recept gemakkelijk tot een gladde perfectie in de Beast Mega, waardoor het een favoriet is voor doordeweekse diners of het organiseren van bijeenkomsten. Combineer het met brood of een tosti voor de ultieme feelgoodmaaltijd!

Deze troostende tomaten-basilicumsoep heeft alles wat je zo lekker vindt aan een zelfgemaakte klassieker: rijk, fluweelzacht en boordevol geroosterde smaken. Met de perfect uitgebalanceerde kruidenmix, romige textuur en een vleugje hartige zoetheid is het een gezellige kom warmte die ideaal is voor elk seizoen. Mix dit recept gemakkelijk tot een gladde perfectie in de Beast Mega, waardoor het een favoriet is voor doordeweekse diners of het organiseren van bijeenkomsten. Combineer het met brood of een tosti voor de ultieme feelgoodmaaltijd!
roma tomatoes
garlic
yellow onion
basil stems
fresh basil
extra virgin olive oil
balsamic vinegar
rosemary
salt
pepper
Better than bouillon Italian Herb base
vegetable broth
heavy whipping cream
freshly grated parmesan cheese
1. Preheat oven to 400.
2. Line a baking sheet with parchment paper and add your tomatoes, garlic, onions, basil stems, rosemary sprigs balsamic vinegar, evoo, salt, and pepper.
3. Bake in the oven for 40 minutes or until nice and roasted.
4. Once the veggies have roasted let them completely cool before blending them.
5. Once the veggies are cooled add them to your Beast with basil, better than bouillon Italian herb seasoning, broth, salt, and pepper, and blend.
6. Pour the soup in a pot on medium heat and add heavy whipping cream and parmesan cheese and cooked until warmed through.
7. Pour soup in a bowl and top with a drizzle of some heavy cream and a fresh basil leaf. Serve with a grilled cheese and enjoy